O nas
Nasze dyspensery to urządzenia przeznaczone do porcjowania i dozowania: posypek, produktów sypkich, kawy mielonej i ziarnistej, cukru, przypraw, płatków śniadaniowych, przekąsek, orzechów, suplementów diety, protein itp. w ramach dziewięciu kategorii. Wszystkie urządzenia cechuje innowacyjność i nowatorskie rozwiązania dzięki:
- dyspenserowi Muti X, który jako pierwszy na świecie posiada pięciostopniową możliwość regulacji porcji (dzięki 5 wymiennym modułom),
- inteligentnemu sterowaniu zastosowanemu w Click Dispenser, który umożliwia serwowanie zawsze stałej porcji odpowiadającej 1 łyżeczce produktu,
- mechanizmowi Free Flow, który umożliwia dokonanie wyboru przez użytkownika o stopniu otwarcia przepływu dozownika (dzięki wkładkom MIN, MID oraz MAX),
- dyspenserom Pro Serv, które poprzez mechanizmy 6 WING oraz 12 WING w łatwy i elastyczny sposób ułatwiają regulację porcji przy aktualnie znajdującym się produkcie w ich wnętrzu,
- dyspenserom Supremo, które miłośnikom kawy ziarnistej dały sposobność utrzymania ich niezwykłego aromatu przez długi czas, a przy dozowaniu pewność, iż nie uszkodzi się żadne pojedyncze ziarno,
- mechanizmowi Pro Portion, który ostatnim czasy przeżywa czas triumfu, dzięki zastosowaniu ich w sklepach ze zdrową żywnością i z suplementami diety - to szczelne zbiorniki i odpowiednio dopasowane pokrywki zapewniają, iż produkty są zawsze świeże i pełne wartości.
Do najważniejszych zalet naszych dyspenserów można zaliczyć: innowacyjne i solidne mechanizmy, intuicyjna obsługa, wysokiej klasy użyte materiały, ograniczają straty towaru, higieniczne, zachowujące świeżość, odmierzające dokładną porcję, atrakcyjny design, przeznaczone do dużej ilości produktów, łatwe w utrzymaniu czystości, eliminujące opakowania.
Miejsca, w których dyspensery mogą zostać zastosowane są nieograniczone, gdyż nadają się do: lodziarni, cukierni, kawiarni, jogurteri, restauracji, dla producentów komponentów, sklepach z kawą i herbatą, palarniach kawy, stołówkach, bufetach, szkołach, zakładach opieki i ośrodkach zdrowia, kuchniach, hotelach, podczas targów branżowych (jako ekspozycja), siłowniach, sklepach z suplementami diety i ze zdrową żywnością, itp.